Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hideg nyalat Piemont 60 mogyorókrém 180 g

2.900 Ft (2.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Várható kiszállítás 4-6 nap
Várható szállítás: 2020. december 04.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Piemonti törökmogyoróból és perui bio nyers kakaóból készült mogyorókrém.

Leírás

Jellemzők:

  • Répacukormentes
  • Gluténmentes
  • Tej- és tejfehérjementes
  • Szójamentes
  • Tartósítószermentes

Összetevők:

  • Piemonti mogyoró 60%
  • nem hidrogénezett kókuszolaj
  • gyümölcskivonat
  • nyers bio kakaó

Tápérték

100 g termékben

Energia

2495kJ/ 623 kcal

Fehérje

9 g

Szénhidrát

21 g

-ebből cukor

17 g

Zsír

53 g

-ebből telített

14 g

Rost

6 g

Kalcium

87 g

Piemonti mogyoró (törökmogyoró)

A piemonti törökmogyoró nevéből adódóan Piemontból, Olaszország 2. legnépesebb régiójából származik. A világ legjobb mogyorófajtájának tartják. Jelentős fehérjeforrás, magas a vas-, foszfor- és káliumtartalma.
Gazdag E-vitaminban és B-vitaminokban, amelyek fontos szerepet játszanak a magzatvédelemben is.

A mogyoróban (csakúgy, mint pl. a gyümölcsökben) nagy mennyiségben találhatóak élelmi rostok. A rostok nagyon fontos szerepet töltenek be a táplálkozásban, többféle jótékony hatást gyakorolnak a szervezetre. Védenek az elhízás ellen, mivel a jóllakottság érzését keltik azáltal, hogy a gyomor-bélrendszerben megduzzadnak. Továbbá serkentik a bélműködést, és csökkentik a vastagbélrák kialakulásának kockázatát. Nem az a fontos, hogy kerüljük a zsírt, hiszen arra szükség van szervezetünk működéséhez. Napi 40 gramm mogyoró fogyasztása a tudósok szerint jelentősen csökkentheti a szívbetegségek kockázatát.

Perui bio kakaó

A nyers perui kakaópor Criollo fajtájú, ez a legritkább, legfinomabb kakaófajta. Magas antioxidáns tartalmú, mely természetes sejtvédő hatása révén segít az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnéziumtartalma nélkülözhetetlen a megfelelő idegi, és izomműködéshez. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban.

A perui bió kakaó magnézium, cink, réz, kén, kálcium, vas, kálium, mangán ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Támogatja a szív- és érrendszert, serkenti a vérkeringést, véralvadásgátló, segít szabályozni a vérnyomást, energetizáló és hangulatjavító hatása is van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.