Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Isostar

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Az Isostar izotóniás sportitalpor ásványi anyagokat, egyszerű és összetett szénhidrátokat és B1-vitamint tartalmaz frissítő citromos ízben. Az izotóniás összetétele miatt alkalmas a sportolás alatti folyadékegyensúly helyreállítására. A benne lévő Magnézium és Kalcium hozzájárul a megfelelő izomműködéshez.

2.870 Ft (2.260 Ft + ÁFA)
Raktáron

Az Isostar izotóniás sportitalpor ásványi anyagokat, egyszerű és összetett szénhidrátokat és B1-vitamint tartalmaz frissítő grapefruit ízben. Az izotóniás összetétele miatt alkalmas a sportolás alatti folyadékegyensúly helyreállítására. A benne lévő Magnézium és Kalcium hozzájárul a megfelelő izomműködéshez.

2.870 Ft (2.260 Ft + ÁFA)
Előrendelhető

Az Isostar izotóniás sportitalpor ásványi anyagokat, egyszerű és összetett szénhidrátokat és B1-vitamint tartalmaz kellemes narancs ízben. Az izotóniás összetétele miatt alkalmas a sportolás alatti folyadékegyensúly helyreállítására. A benne lévő Magnézium és Kalcium hozzájárul a megfelelő izomműködéshez.

2.870 Ft (2.260 Ft + ÁFA)
Raktáron

Az Isostar Long Energy sportitalpor ásványi anyagokat, egyszerű és összetett szénhidrátokat, C-, E-, B1-vitamint és szelént tartalmaz kellemes narancs ízben. Magas szénhidrát tartalmú, egyszerű és összetett szénhidrátokat is tartalmazó izotóniás mix. 

4.710 Ft (3.709 Ft + ÁFA)